17 migranţi deshidrataţi in remorca unui Tir plin cu deodorante cu destinaţia Germania

  Migranţii, 16 sirieni şi un iraqian, au fost depistati în remorca unui Tir turcesc, chiar la controlul vamal. Poliţiştii de frontieră au observat că  sigiliul transportului fuseses deteriorat iar prelata tăiată. Inăuntru, printre baxurile cu deodorante, au depistat 17 migranţi epuizaţi şi deshidrataţi. Imediat au fost preluaţi de medicii SMURD din frontiera, care leau dat apă iar unuia dintre ei, oxigen, pentru că se sufoca. Ei sunt cercetaţi acum pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei iar şoferul turc ptr trafic cu migranţi.

         In perioada de caniculă, poliţiştii de frontieră patrulează printre tirurile care aşteaptă în coadă, pentru a observa, la timp, orice modificare a prelatelor remorcilor sau pentru a identifica sunete ciudate din interiorul Tirului.  Migranţii călătoresc ore bune, ascunşi in remorci, unde temperaturile sunt ridicate, iar riscul ca ei sa păţească ceva este foarte mare.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .