Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

20 de tone de deseuri oprite la vama

Doua tiruri au fost oprite la intrarea in tara, prin vama Nadlac2, pentru ca ridicau suspiciuni privind legalitatea trans porturilor. Cele doua  automarfare, pline cu mobila, textile, materiale feroase si neferoase, conform documentelor de insotire, erau conduse de un sofer roman, respectiv olandez. Marfa  provenea de la firme din Olanda si Anglia si era destinata unei societati comerciale din Romania. Politistii de frontiera au solicitat sprijinul comisarilor Garzii de Mediu Arad care au constatat ca tirurile erau, de fapt, incarcate cu aproximativ 20.000 de kg de deseuri, pentru care soferii nu au putut prezenta documentele necesare. Asa ca cele doua automarfare au fost trimise inapoi

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .