Arad, Romania
24°
Mostly Cloudy

29 de câini şi căţei, luaţi din casa unei femei şi duşi la Adăpostul de animale din Arad

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au descins în casa unei femei din Sebiş, în urma unor reclamaţii privind modul în care aceasta îşi îngrijeşte animalele. În locuinţa ei au fost gasiţi 29 de câini , adulţi, dar şi pui, crescuţi în condiţii mizere.  Toate exemplarele au fost luate, in baza unui ordin de plasare în Adapostul de animale, emis de poliţişti. Femeia a fost amendată cu 22.000 lei, pentru că nu a luat măsuri minime de îngrijire a animalelor.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

LPF a decis astăzi să facă unele modificări în programul disputării partidelor din cadrul etapei a doua a primei ligi fotbalistice interne. . . .