Arad, Romania
25°
Partly Cloudy

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Arad -ofițer administrare patrimoniu

Jandarmeria Arad scoate la concurs 1 post de ofițer administrare patrimoniu, din sursă externă, prin încadrare directă/ rechemare în activitate (cadre militare).
Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate până la data de 04 iunie 2024 ora 23.55, la adresa de email a unității: resurseumane@jandarmeriaarad.ro.
Concursul constă în susținerea unui test scris – tip grilă în data de 06 iulie 2024. Informații cu privire la locul și ora susținerii acestei probe vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt platformă care conține anunțul în integralitate și mai multe detalii precum: condițiile ce trebuiesc îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.
Pentru întrebări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon  0252 514 922 la, interior 24535 sau 24557 – mobil: 0754068148, între orele 09.00-14.00 –   Serviciul Resurse Umane, Jandarmeria Arad

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .