Arad, Romania
22°
Mostly Cloudy

Aradul, sub cod portocaliu de vijelii, grindină și averse torențiale

Județul Arad se află de astăzi, 03 iunie, ora 15:00, până marți 04 iunie, ora 03:00, sub incidența unui Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată.
Sunt prognozate intensificări ale vântului, vijelii (viteze de 60-80km/h) vijelii, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, averse torențiale și frecvente descărcări electrice.
 În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30-40l/mp și izolat de peste 50-60l/mp.
 În cazul manifestării vântului puternic, cetățenii sunt sfătuiți să întrerupă orice activitate desfășurată în aer liber și să se adăpostească în imobile sau spații închise, care să le asigure protecția.
Pompierii militari arădeni sunt pregătiți să intervină în sprijinul comunităților, pentru limitarea și înlăturarea posibilelor efecte negative.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .