Sunt 45 articole in categoria

Flash story

Descoperă știri variate, proaspete în fiecare zi! Știri scurte care te țin la curent cu cele mai importante evenimente din Arad, livrate la foc automat!

Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că, în data de 24 iulie 2024, în intervalul orar 08:30 – 14:00, din cauza unor lucrări de mentenață la calea de rulare, se suspendă circulația tramvaielor pe tronsonul Podgoria/Caius Iacob – Sere. Urmare a acestui fapt, vor avea loc următoarele modificări: vagoanele aferente Liniilor 15 și 16 vor circula […]

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Cele mai vizionate

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că, în data de 24 iulie 2024, în intervalul orar 08:30 – 14:00, din . . .

Un incendiu a izbucnit, cu puţin timp în urmă, pe strada Renaşterii, din Micălaca. Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere cu . . .

În ultima perioadă, au fost executate următoarele lucrări de drum: decopertare pământ vegetal în zona intersecțiilor, umpluturi terasamente, stabilizare pat drum cu . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .