Arad, Romania
29°
Partly Cloudy
Sunt 3 articole in categoria

Generația Z

Descoperă cele mai cool și trendy tendințe, împreună cu cele mai captivante activități și manifestări ale tinerilor din Generația Z din Arad, toate adunate într-un singur loc!

The purpose of this article is to challenge some of the questions that stem from the mechanism that society often uses in assessing value to a specific group of members, while manipulating others into acting according to its system of beliefs. With that in mind, I hope that the insights I am about to give […]

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Cele mai vizionate

Social media Ce este criza de identitate? Noțiunea de criză de identitate, introdusă de psihologul Erik Erikson, reprezintă în perioada adolescenței un . . .

,,Știai că….?” Dragi iubitori ai comunicării informale, numele meu este Mela, iar pentru mai bine de 2 săptămâni, am încercat să adun . . .

The purpose of this article is to challenge some of the questions that stem from the mechanism that society often uses in . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .