Arad, Romania
30°
Partly Cloudy
Sunt 27 articole in categoria

Știri

Citește cele mai recente știri din toate domeniile de interes. Fii la curent cu evenimentele zilei, declarații și cele mai importante informații ale momentului.

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările situate pe drumurile naţionale,  6 au fost furate. Societatea de Drumuri Naţionale a sesizat posturile de poliţie din Şimand, Petriş şi Săvârşin şi au fost sfătuiţi să securizeze containerele cu lanţ. Lucru pe care […]

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Cele mai vizionate

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Salamul de Nădlac este atât de cunoscut și de apreciat, încât a ajuns să aibă propriul festival. 32 de producători locali s-au . . .

Joi,18 aprilie,in localitatea Vladimirescu,va fi oprit curentul electric, intre orele 9-17, iar vineri, 19 aprilie, intre aceleasi ore, se va lua curentul . . .

Toughest Firefighter Alive (TFA) 2024 este o competiție internațională a pompierilor, considerată una dintre cele mai dure din lume. Evenimentul va avea . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .