Arad, Romania
30°
Partly Cloudy
Sunt 77 articole in categoria

Utile

Explorând categoria Utile vei găsi informații esențiale care îți vor fi de mare ajutor! Găsești tot ce ai nevoie pe hotarnews.ro.

Aplicaţia Poliţiei de frontieră este, mai tot timpul , colorată în roşu, in ultima vreme, în vama Nădlac2. Românii aleg să plece, cu maşina, în concedii, iar timpii de aşteptare sunt în creştere. Astăzi, desi erau deschise 4 benzi, pe sensul de ieşire din ţară, oamenii au aşteptat peste o oră ca să intre în […]

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Cele mai vizionate

Aplicaţia Poliţiei de frontieră este, mai tot timpul , colorată în roşu, in ultima vreme, în vama Nădlac2. Românii aleg să plece, . . .

Consiliul judeţean Arad precizează, într–un comunicat de presă, că a fost semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic al Complexului Matern – Pediatrie.  115 milioane de . . .

Zeci de mii de fire de flori, plante perene, plante decorative și arbuști vor alcătui un spectacol vizual în Piața „Avram Iancu“ . . .

Cei interesati de istoria Imperiului Roman pot vizita, pana in data de 24 iunie 2024, in incinta Muzeului judetean, o expozitie organizata . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .