Atentie la vami!

In acest sfarsit de saptamana,sunt asteptati,acasa,mii de romani ,care muncesc in strainatate.Acestia profita de mini vacanta de Pastele catolic,ptr a-si petrece timpul cu familia,lasata in tara.Majoritatea nu va mai putea reveni acasa de sarbatorile de Paste ortodox,pentru ca patronii nu le vor da concedii in acea perioada.

Politistii de frontiera au luat masuri pentru fluidizarea traficului.Daca va fi cazul vor fi deschise toate benzile pentru intrarea in tara.Deocamdata,timpii de asteptare nu depasesc 20 minute.Pot fi folosite,de altfel,si alte puncte de intrare in tara .Cei care calatoresc spre Romania pot consulta aplicatia politiei de forntiera si pot alege punctul vamal cu traficul cel mai redus

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .