Arad, Romania
21°
Fair

Bătut crunt de colegii de școală, în plină stradă

Un elev de 15 ani de la Grupul scolar Aurel Vlaicu a fost bătut cu sălbăticie, în plină stradă, în timp ce mergea spre școală.

S -a intamplat în zona Boul Roșu, fără ca vreun trecător să intervină. În imaginile filmate de un trecător se vede cum tânărul, căzut la pământ, este lovit cu pumnii și picioarele de 6-7 colegi de liceu. Când a ajuns poliția la fața locului, victima zăcea inconștientă la pământ, iar primul care i-a acordat ajutorul a fost un polițist.

Elevul a ajuns la spital cu comoție cerebrală iar doi dintre bătăuși au fost reținuți. Culmea ironiei, elevii acestui liceu au participat, în ultima săptămână, la mai multe ore de prevenție legată de violența în rândul elevilor.

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .