Beat si fără permis, a furat o maşină ca să mai cumpere băutură de la birt

E păţania unui tânăr reţinut deja de poliţişti. El muncea , la pădure, în satul Lupeşti, de lângă Vărădia de Mureş. După ce a băut bine, bărbatul de 18 ani a vrut să mai cumpere băutură. Ca să nu meargă pe jos, până la birt, el a furat o maşină parcată in faţa unei case şi, deşi nu avea permis, sa incumetat să o conducă. În scurt timp, sa oprit in şanţul de pe marginea drumului. De teamă, a fugit in pădure, unde a şi fost găsit de poliţişti. Cu o alcoolemie de 0,80 mg/l, acesta este cercetat acum pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis şi furt.  Este reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa unui magistrat pentru arestare preventivă.

 

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .