Arad, Romania
23°
Fair

Blocata intre bariere

O femeie de 54 de ani, din Vladimirescu, ce conducea un autoturism pe Calea Șiriei, în direcția Horia, a ramas blocata intre bariere.
Cand a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice și luminoase care anunțau apropierea unui tren, si s-aventurat in traversarea sinelor de tren.
În timpul traversării, autoturismul a fost surprins și a rămas blocat între bariere, până la trecerea trenului și ridicarea acestora.
Incidentul nu s-a soldat cu avarii sau victime, nefiind afectată nici circulația feroviară.
Polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități în apropiere, au supravegheat zona și au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor.
Ulterior, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.
 
      Politistii atrag atenția tuturor șoferilor că neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată, când barierele sunt coborâte sau în curs de coborâre se sancționează cu amendă între 1.485-3.300 de lei, precum și cu reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, și eliberarea dovezii *fără drept de circulație*.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

LPF a decis astăzi să facă unele modificări în programul disputării partidelor din cadrul etapei a doua a primei ligi fotbalistice interne. . . .