Arad, Romania
21°
Fair

Bolovan urias cazut peste o masina aflata in trafic

Consilierul județean, George Botizan, PNL, a fost rănit, in această după amiază, in localitatea Gurahonţ, de un bolovan căzut de pe un versant.  Piatra, de dimensiuni considerabile, a distrus aproape complet maşina barbatului de 34 de ani.  Victima şia pierdut cunoştinţa iar autoturismul a rulat in derivă pe şosea,până când s-a lovit de o camionetă ce rula din sens opus. Un elicopter SMURD din Caransebeş a fost trimis la faţa locului. Consilierul a fost preluat de medici, conştient, cu traumatism toracic şi la bazin şi transportat la spitalul judeţean din Arad. Versantul de pe care sa desprins bolovanul se află la iesirea din Gurahonţ, către Buteni. Este un perete stâncos abrupt, care nu este asigurat cu plasa de protecţie. In zonă nu se află locuinţe.

 

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .