Ce poţi cumpăra în Sânnicolau Mic cu 350.000 Euro

Este vorba de o vilă cu 5 camere, construită în 2009. Are parter, mansardă, o terasă închisă, independentă energetic şi un garaj cu 2 intrări.  Suprafaţa utilă este de 150mp. Proprietatea are şi o piscină, cu un sistem de purificare a apei prin salinizare. Încălzirea vilei se face prin 2 centrale, una pe gaz şi una pe lemne. Locuinţa este independentă energetic, dispune de panouri fotovoltaice de 7,2 kw.  Este elegantă, aerisită, luminoasă  iar grădina este o oază de verdeaţă şi linişte. Preţul este de 350.000 Euro, negociabil.
Material realizat cu sprijinul Agenţiei Imobiliare ACASĂ

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .