Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Ce puteţi cumpăra in centrul oraşului cu peste 1 milion de euro

Este vorba de o o vilă ridicată in anul 1870, chiar in inima oraşului, cu o grădină generoasă. Are mai multe corpuri de clădire, ce pot fi folosite independent. Proprietatea este ridicată pe o suprafaţă de 1642 mp iar suprafaţa construită este de 700 mp.  Locuinţa are 12 camere, 6 băi si 2 bucătării.  Parcarea amenajată este prevăzută cu 4 locuri de parcare. Clădirea istorică este o casă boierească. Are incălzire prin pardoseală si cu calorifere. Au fost păstrate sobele de teracotă şi sobele Moretti.  Vila are două terase şi o pivniţă de vinuri. Proprietatea este scoasă la vânzare cu 1.200.000 Euro.

Materialul a fost realizat cu sprijinul Agenţiei imobiliare ACASĂ

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .