Arad, Romania
21°
Fair

Ce vilă puteţi cumpăra în Grădişte cu aproape 600.000 de Euro

 Vila a fost construită în 2018 şi are 430 mp. Este o locuinţă elegantă, compusă din demisol, parter şi etaj.  La demisol se află o bucătăria, camera tehnică, cămara de alimente, un hol. Parterul este prevăzut cu o altă bucătarie, living, loc de servire a mesei, birou si o baie. Etajul este locul destinat intimităţii, cu dormitoare, băi si dressing.   Proprietatea are un spatiu verde generos, terase şi loc de grătar.  Ea are clasa energetică A, centrală proprie iar suprafaţa ei totală este de 750 mp. Preţul de vânzare este de 590.000 Euro.

Material realizat cu sprijinul Agenţiei imobiliare ACASĂ

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .