Arad, Romania
22°
Mostly Cloudy

Centura ocolitoare Arad Est, unde DRDP Timişoara asigură supervizarea proiectului, este de aproape 44%

În ultima perioadă, au fost executate următoarele lucrări de drum: decopertare pământ vegetal în zona intersecțiilor, umpluturi terasamente, stabilizare pat drum cu lianți hidraulici, consolidări la rampa pasajului peste calea ferată cu saltele de balast, profilări taluz și îmbrăcarea taluzului cu pământ vegetal, execuție gabioane la rampa pasajului peste CF. De asemenea, s-au realizat, pe unele sectoare, strat de formă și fundație de balast. Au avansat și lucrările la structuri: infrastructură și suprastructura podului peste Mureș (armare/cofrare elevații, cofrare/armare grindă rezemare, montare grinzi și predale, armare/cofrare/betonare placă suprabetonare, betonare trotuar) și la infrastructura și suprastructura pasajului peste calea ferată (montare tub dren, drenuri, hidroizolație verticală, aplicarea de protecție anticorozivă în intrados etc.). Se lucrează și la podețe, la relocarea de rețele de telecomunicații, alimentare cu apă și la rețeaua de iluminat.

Pe șantier sunt circa 170 de muncitori și personal TESA.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .