CET a dat drumul la caldura, aradenii au stat cu caloriferele inchise

   De miercuri,17 aprilie, cei 20.000 de abonati ai CET  ar fi trebuit sa aibe caloriferele calde. Societatea care furnizeaza agentul termic a oprit caldura in data de 4 aprilie, pentru ca afara erau temperaturi foarte mari. Doar ca racirea subita a vremii i-a fortat sa ia masuri. Victor Ciulean,director CET Hidrocarburi ” Este pentru prima data cand sistam si reluam furnizarea agentului termic in acelasi sezon”
       Doar ca in multe apartamente, caloriferele au ramas reci.MUlti nici macar nu stiau ca CET a reluat furnizarea agentului termic. Situatia este explicata de un presedinte de bloc ” Oamenii nu mai au bani. Si-au facut calcule pe trei luni, trebuie sa isi cumpere medicamente, viata e grea. Prefera sa scape de facturile la caldura, asa ca suporta cateva zile de frig in case.”
       CET Arad va furniza agent termic cel putin o saptamana, in functie de temperaturile din termometre.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .