Cine este pompierul arădean care va participa la cea mai dură competiție din lume a pompierilor?

Toughest Firefighter Alive (TFA) 2024 este o competiție internațională a pompierilor, considerată una dintre cele mai dure din lume.
Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 iunie 2024, la Elisabeth-Krankenhaus, Rheydt, Germania, și va reuni 170 de pompieri din diverse țări, printre care Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Țările de Jos. Participanții vor concura atât în probe individuale, cât și pe echipe, testându-și limitele în exerciții de o dificultate extremă.
Participarea arădeanului reprezintă o oportunitate de a-și demonstra profesionalismul și dedicarea pe o scenă internațională, reflectând astfel sutele de ore de pregătire.
Pompierii arădeni sunt mândri de colegul lor, Claudiu, și îi urează succes în această competiție de anvergură. Determinarea și curajul său sunt o sursă de inspirație, iar participarea la TFA 2024 aduce onoare Inspectoratului Județean de Pompieri Arad.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .