Codul roşu nu a făcut pagube însemnate

Aradul sa aflat, ieri, pentru câteva ore sub cod portocaliu de vijelii, şi, pentru mai bine de o oră, sub cod roşu. Alerta a coincis cu desfăşurarea meciului de fotbal România  Belgia. Nici vântul puternic şi nici ploaia nu au reuşit sa îi alunge pe arădenii.  care veniseră să vadă meciul în Piaţa Catedralei.  Meteorologii au estimat rafale de vânt de peste 90km/h, grindină şi descărcări electrice îndeosebi în localităţile Pecica, Nădlac, Peregu Mare, Şeitin, Zădăreni, Semlac, Iratoşu, Secusigiu, Vladimirescu. Vântul puternic a doborât un copac peste o maşină, în apropierea Ştrandului Neptun iar pompierii arădeni au fost chemaţi să îndepărteze arbori căzuţi pe B dul Revoluţiei, str Patria şi pe câteva drumuri judeţene, dar şi mai multe elemente de construcţie. Pompierii voluntari au fost chemaţi să intervină in 5 localităţi din judeţ, pentru îndepărtarea efectelor negative ale furtunii. Din fericire, nu sau înregistrat victime.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .