Arad, Romania
29°
Partly Cloudy

Compania de Apă Arad şi Administraţia Fondului pentru Mediu au semnat Contractul de Finanţare pentru Proiectul Prima Conectare la Sistemul Public de Alimentare de Apa şi/sau Canalizare

Perioada de implementare a Proiectului este de 36 de luni, dar fără a depăşi data de 30.06.2026. Obiectivul proiectului este creșterea gradului de acces al populației la serviciul public de apă și canalizare.  În cadrul Proiectului vor avea loc lucrări de branșare a gospodăriilor vulnerabile, la sistemul public existent de alimentare cu apă şi lucrări de racordare a gospodăriilor vulnerabile, la sistemul public existent de canalizare. Branșamentele sau racordurile propuse prin proiect se vor conecta la infrastructura existentă de apă sau apă uzată care are autorizație de funcționare. În cadrul Proiectului sunt incluse 568 de gospodarii vulnerabile, din 23 de localităţi, pentru care se vor realiza 476 de branșamente de apă şi 163 de racorduri de canal. Localităţile vizate sunt: Municipiul Arad, Dorobanţi, Ghioroc, Macea, Nădlac, Pâncota, Pecica, Sântana, Şiria, Şofronea, Vladimirescu, Zădăreni, Zărand, Zerind. Valoarea totală a Proiectului, care face obiectul finanţării nerambursabile acordate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, este de peste 5,3 milioane de lei.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .