Arad, Romania
30°
Partly Cloudy

Despre noi

Bine ați venit la HOTARNEWS.ro, sursa dvs. de știri de încredere din Arad și împrejurimi!

Misiunea Noastră

La HOTARNEWS.ro, ne străduim să vă aducem cele mai recente și relevante știri din Arad și județul său. Misiunea noastră este să vă ținem la curent cu tot ce este important și interesant în comunitatea noastră, să vă oferim informații corecte și obiective și să vă aducem perspective diverse asupra evenimentelor și temelor de actualitate.

Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din jurnaliști pasionați și dedicați, cu o vastă experiență în domeniul jurnalismului local și național. Ne străduim să aducem în fiecare zi cele mai bune știri și reportaje pentru cititorii noștri, acoperind o gamă largă de subiecte, de la politica locală și până la cultura și divertismentul din Arad.

Ce Ne Diferențiază

La HOTARNEWS.ro, ne dedicăm să oferim informații relevante și de calitate, cu un accent deosebit pe autenticitate și imparțialitate. Ne angajăm să fim o sursă de încredere pentru comunitatea noastră și să promovăm valorile jurnalismului de calitate, respectând standardele etice și profesionale în tot ceea ce facem.

Cum Ne Puteți Contacta

Dacă aveți întrebări, sugestii sau feedback, nu ezitați să ne contactați! Ne puteți trimite un e-mail la adresa contact@hotarnews.ro sau să ne găsiți pe rețelele de socializare, unde suntem întotdeauna bucuroși să interacționăm cu cititorii noștri.

Vă mulțumim că ați ales să ne citiți și vă așteptăm să reveniți pe HOTARNEWS.ro pentru cele mai recente știri și actualizări din Arad și din jurul său!