Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

Continua dezinsectia – in atentia crescatorilor de albine

In perioada 23 – 30 aprilie 2024, Primaria Arad a programat noi actiuni de dezinsectie in oras. Actiunea se va desfasura atat pe timp de noapte, cat si in cursul zilei, pentru combaterea larvelor de tantari, a tantarilor adulti si capuselor.  Sunt vizate malurile raului Mures , lacul Padurice,  baltile temporare, canalele descshise, parcuri, zone de agrement, terenuri virane, parctic toate zonele cu vegetatie de pe raza municipiului. Aradenii sunt rugati sa nu stationeze in zonele in care se pulverizeaza solutii iar crescatorii de albine sunt atentionati sa ia toate masurile in vederea protejarii albinelor, prin scoaterea stupilor in afara zonelor de stropire

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .