Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

Cupa Aradului la ciclism restricţionează circulaţia tramvaielor

Sâmbătă, 25 mai 2024, între orele 14:00 si 19:00, când în zonă se va desfășura Cupa Aradului la ciclism, circulaţia tramvaielor pe tronsonul Podgoria- Piaţa Romană va fi oprită.

Vor avea loc următoarele modificări:

Vagoanele aferente Liniei 3 vor circula pe relația Făt-Frumos – Alfa – Gara Aradul Nou și retur;

Vagoanele aferente Liniei 6 vor circula pe relația Gai – Alfa-Piața Romană și retur;

Vagoanele aferente Liniei 16 vor circula pe relația Făt-Frumos – Sere și retur;

Vagoanele aferente Liniei 18b  vor circula pe relația Făt-Frumos- Podgoria – Billa și retur.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .