De ce poliţiştii din Arad nu vor să prindă infractorii?

Au trecut mai bine de 24 de ore, de când doi indivizi mascati au spart bijuteria situată in centrul oraşului.  Nu au fost încă identificaţi, deci se plimbă in libertate. Poliţiştii au ridicat, de la faţa locului, imagini de pe camerele de supraveghere, dar refuză să le facă publice. Deşi asta iar ajuta să dea, mai repede , de urma lor. O arată alte cazuri, in care publicarea unor imagini a dus la prinderea autorilor, in doar câteva ore. Să ne referim doar la două dintre ele.  Hoţul care a terorizat un cartier de lux din oraş a fost prins abia după ce localnicii au trecut peste indicaţiile polţiei şi au dat imaginile presei. Două săptămâni au aşteptat oamenii sa işi facă treaba poliţia şi, sătui sa mai stea cu frica in sân, au făcut publice imaginile iar individul a fost prins. In doar câteva ore.  Un alt caz este cel de la gară, acolo unde mai mulţi arădeni sau trezit cu cauciucurile sparte.  Anchetatorii iau cerut celui care deţinea imaginile să nu le dea presei. Omul a acceptat insă sa le facă publice iar cel care a vandalizat maşinile a fost identificat şi prins rapid.

     Hoţii care au spart bijuteria Iosa sunt profesionişti. Au acţionat în mai puţin de două minute, au trecut de o sticlă securizată, au furat mult, intrun timp scurt, sunt agili si plini de tupeu. Cu imaginile pe masă, poliţiştii nu au reuşit incă sa dea de urma lor. Dar nici nu vor sa dea imaginile presei. Nu le place sa lucreze sub presiunea mediatică. Au ritmul lor. Lent. De aceea, intrebarea noastră este firească. De ce nu vor poliţiştii aradeni sa prindă infractorii?


Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

1 Opinie
Inline Feedbacks
View all comments
Lucian
mai 16, 2024 2:57 pm

Simplu,de ce sa facem “o țară ca afara” când mai merge cu un nepotism un favor politic o funcție mai bine plătită ca doară nu au lucrat ei pentru acea bijuterie

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .