Arad, Romania
29°
Partly Cloudy

De ce se întrerupe circulația tramvaielor sâmbătă

Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că, în data de 13 iulie 2024, în intervalul orar 07:00 – 11:00, din cauza unor lucrări de mentenanță la rețeaua aeriană de contact, se suspendă circulația tramvaielor pe tronsonul Uzina electrică – Miorița – Renașterii
Urmare a acestui fapt, vor avea loc următoarele modificări:
–  Vagoanele aferente Liniei 18 b vor avea capăt de linie Billa și vor circula pe relaţia:
Făt Frumos– Alfa – Piața Romană – Podgoria – Maranata – Billa
–  Vagoanele aferente Liniei 7 vor avea capăt de linie Vama Micălaca și vor circula pe relaţia:
Făt Frumos – Podgoria – Maranata – Billa – Renașterii  – Vama Micălaca
–  Vagoanele aferente Liniilor 9, 11 vor circula prin Billa.
Pe tronsonul Podgoria – Miorița – Renașterii și retur, tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze care vor opri în vecinătatea stațiilor de tramvai.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .