Arad, Romania
29°
Partly Cloudy

Doi bărbaţi reţinuţi pentru deţinere şi comercializare de canabis

In casa unuia dintre ei, poliţiştii DIICOT Arad au găsit peste un kilogram de canabis, dar şi un aparat de vidat, un grinder şi diferite sume de bani. În perioada aprilie  iunie, acesta a deţinut si comercializat diferite cantităţi din acest drog de risc. O parte din cantitate a fost vândută unui alt tânăr, care distribuia drogul in oraş. Reţinuţi pentru 24 de ore, cei doi, unul de 29, celălalt de 38 de ani, sunt acum arestaţi preventiv. Ei mai au antecedente penale pentru trafic cu canabis. Acţiunea poliţiştilor a avut suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Romînă.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .