Arad, Romania
21°
Fair

Doi copii, la spital, în urma unui accident pe DN7

Accidentul a avut loc, azi-noapte, după miezul nopţii, în oraşul Pecica. Două maşini au fost implicate in accident iar, în urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat cu roţile în sus. Mai multe echipaje de la Serviciul Ambulanţă au fost trimise la faţa locului. 6 oameni au avut nevoie de asistenţă medicală, 4 adulţi şi 2 copii. Aceştia din urmă, doi băieţi de 8, respectiv 13 ani, cu traumatisme faciale şi toracice, au fost duşi la spital.  Adulţii au refuzat internarea. Până la această oră, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

Sursa foto: SAJ

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .