Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

EXERCIȚIU ISU-NU Va SPERIATI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator economic din domeniul automotive, în județul Arad, localitatea Zimandu Nou.

Exercițiul va începe în jurul orei 09:30 astfel că autospecialele pompierilor și ambulanțele SAJ se vor deplasa în regim de urgență pe străzile municipiului.

Astfel, salvatorii vor simula un incendiu de amploare și salvarea mai multor victime, fiind nevoiți să simuleze atât operațiuni de stingere, cât și misiuni de căutare-salvare.

La exercițiu vor lua parte forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor Arad, Ineu și ai Secției Bârzava, printre care autospeciale de stingere, descarcerare și ambulanțe, alături de reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de
urgență. Totodată, la acest exercițiu vor participa și pompierii voluntari ai SVSU Zimand.

Astfel de exerciții sunt desfășurate periodic și sunt importante în pregătirea echipajelor pentru a putea face față cât mai ușor cazul unei situații reale.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .