Expoziţie de trenuri in miniatura, o lume a căilor ferate la scară mică

Sala Polivalentă găzduieşte cea dea treia ediţie a expoziţiei “ Călătorie cu trenul la Arad”  Peste 20 de colecţionari din România, Ungaria şi Austria expun machete de trenuri, gări în miniatură, machete de clădiri feroviare istorice, nu doar pentru copii, ci si pentru cei pasionaţi de tot ceea ce înseamnă cale ferată. Sunt 350 de m de cale ferată la scară mică, realizate cu migală de colecţionari, ce prezintă fragmente din istoria căilor ferate. Expoziţia este deschisă intre orele 10.00 şi 19.00 ia r, de 1 iunie, intrarea copiilor este gratuită. Galeria foto vă arată o mică parte din ceea ce puteţi vedea la faţa locului.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .