Arad, Romania
23°
Clear

Expoziţie Nicolae Grigorescu

O expoziţie cu 35 de opere ale marelui artist se deschide marţi, 14 mai, de la ora 17 00, la Muzeul de Artă Arad,marcând, astfel,  Ziua Naţională Nicolae Grigorescu. Expoziţia reuneşte, în cea mai mare parte, lucrări din colecţii private, dar şi aparţinând Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu si Muzeului de Artă din Constanţa, prezentate, in premieră, intro expoziţie publică în vestul României. Organizator este Art Safari în colaborare cu Muzeul Judeţean Arad. Printre lucrările de referinţă ce vor fi expuse se numără Ţărăncuţe”, “Dimineaţa după ploaie”, Cap de ţigancă”, “Ţărăncuţă“.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .