Fără permis, pentru 120 de zile

În cadrul activităților de monitorizare a vitezei de deplasare, la data de 8 mai, în jurul orei 16.04, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 790, în Zimandcuz.
Aparatul radar a înregistrat o viteză de 121 km./h., depășind viteza legală cu 71 km./h..
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.
Atragem atenția conducătorilor auto că viteza este una din principalele cauze generatoare de accidente cu consecințe grave, impunerea respectării vitezei legale fiind una din prioritățile Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
Comunicat de presă, IPJ Arad

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .