Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

„Farmecul Copilăriei“, ediția a XII-a, în Parcul „Aventura Voinicilor“

Evenimentul dedicat copiilor „Farmecul Copilăriei – Arădenii retrăiesc amintiri duminica“, ediția 2024, va fi organizat, în Parcul „Aventura Voinicilor“ din municipiul Arad, prima întâlnire cu cei mici fiind programată duminică, 19 mai. Astfel, de la ora 17.00, copiii vor putea să participe la activități recreative: ateliere de creație, jocuri, pictură pe față. După care, de la ora 18.00, va urma un show de excepție, pentru că organizatorii au un invitat special: pe magicianul Cătălin Pintea, care va aduce în fața celor mici și mari spectacolul „Magic Show“. Cu o activitate de peste 10 ani, Catalin Pintea, a participat în anul 2013 la show-ul „Românii au Talent“ unde, a ajuns în semifinala concursului. Un an mai intarziu, în 2014, a parcurs mai multe orașe din țară unde a susținut spectacole de magie în fața a sute de oameni. În 2015 a prezentat în Arad cel mai mare spectacol de magie pentru copii (Hocus – Pocus de ziua ta) în colaborare cu actori cunoscuți arădeni. În 2018, Cătălin, a deschis prin viziunea sa magică primul atelier de dezvoltare personală din România pentru copii prin magie, „Școala magică“. Acest proiect a contribuit la dezvoltarea emoțională a numeroși copii care au dobândit mai multă încredere în ei, abilități și iscusință. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .