Arad, Romania
25°
Partly Cloudy

Festivalul Părădăicilor, sărbătoare a gustului și tradiției la Macea

 

Festivalul va debuta pe 5 iulie cu un concurs de pescuit la Balta Macea, între orele 8:00 și 13:00. Înscrierile sunt gratuite și se pot face până pe 3 iulie la Balta Macea, zilnic între orele 9:00 și 21:00.
Pe 6 iulie, între orele 17:00 și 20:00, Parcul Central Macea va găzdui activități interactive pentru copii, derulate de voluntarii comunei Macea. Seara se va încheia cu un retro party pe platoul Căminului Cultural Macea, începând cu ora 20:00.
Pe 7 iulie, în curtea Castelului Csernovics din Macea, festivalul va continua cu expoziția tradițională a produselor locale, între orele 13:00 și 23:00. Tot aici, începând cu ora 14:00, se va desfășura „Festivalul Părădăicilor în Cântec”, cu participarea unor artiști de renume precum Ghiță Munteanu, Cornel Borza, Oana Font, Alexandra Drăgan, Lucian Drăgan, Lucian Drăgan Jr., Gabi Bărsăuan, Alina Topa, și alții. Vor evolua și ansambluri de dansatori din Macea și împrejurimi, precum și invitați speciali din Ungaria.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .