Anunț public – Hanza Florentina Ramona PFA Solicită autorizare de mediu pentru Fabricare peleți / brichete

HANZA FLORENTINA – RAMONA PFA, cu sediul în Sat Socodor, Comuna Socodor, Nr. 507, Judet Arad, dorește să obțină autorizaţie de mediu pentru punctul de lucru din Sat Socodor, Comuna Socodor, Nr. 721, Judet Arad, telefon 0745201970, unde se desfășoară activitatea:

  • CAEN 1629 Fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite

în scopul prestări servicii, având ca principale faze ale procesului tehnologic următoarele:

  • Recepția materie primă
  • Prelucrarea peleți / Brichete
  • Ambalare
  • Livrare

Măsurile de protecţie a factorilor de mediu:

Apă:     Apele uzate sunt deversate în rețeua publică de canalizare a localității

Aer:     Ventilarea spațiului, coș pentru evacuare praf, fum

Sol:      Platforme betonate

Gestiunea deseurilor: Colectare în pubele și preluate de către serviciul de salubrizare. Valorificare prin reutilizare

Substanțe periculoase: În procesul de producție nu se utilizează substanțe periculoase

Observaţiile publicului formulate în scris/informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului se depun/pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, Splaiul Mureşului FN, tel. 0257/280331; 0257/280996, în timp de zece zile lucrătoare după data publicării prezentului anunţ.

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .