Arad, Romania
23°
Clear

Hoţii care au spart bijuteria din centrul oraşului au fost prinşi. Mai dăduseră o spargere şi la o bijuterie din Oradea

Este vorba de doi barbaţi de 50, respectiv 51 de ani. Ei au fost ridicaţi in urma a 4 percheziţii, in judeţele Bihor şi Bacău. Din aceste locaţii au fost ridicaţi 60.000 lei, articole pirotehnice, bijuterii, dar şi obiecte vestimentare , folosite, cel mai probabil la spargere. Iată comunicatul IPJ Arad.

În noaptea de 14 spre 15 mai a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un furt, dintr-un magazin de bijuterii, din municipiu. A fost constituită o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, Serviciul Criminalistic și alți specialiști. În urma administrării probatoriului, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, 2 în localitatea Onești (jud. Bacău) și 2 în municipiul Oradea (jud. Bihor). În colaborare cu polițiștii S.I.C., din județele Bacău și Bihor, au fost ridicate, din cele 4 locații, aproximativ 60.000 de lei, articole pirotehnice, bijuterii din metal, posibil confecționate din metal prețios, precum și obiecte vestimentare care ar fi putut fi folosite la furturile din două magazine de bijuterii, din Arad și Oradea.
La data de 27 iunie a.c., au fost aduși pentru audieri, din Oradea (jud. Bihor), respectiv Onești (jud. Bacău), și ulterior reținuți, 2 bărbați, de 50 și 51 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. La data de 28 iunie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă prezumția de nevinovăție.
Vă reamintim, ca bijuteria a fost spartă la mijlocul lunii mai. Hoţii au spart vitrina magazinului şi , in câteva secunde, au reuşit să dispară cu bijuterii in valoare de yeci de mii de lei.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .