Arad, Romania
21°
Fair

Încă o șansă să fii polițist!

Poliția Română anunță deschiderea unui concurs pentru ocuparea posturilor vacante de ofițeri de poliție existente la nivelul I.P.J. Arad, prin încadrare din sursă externă.
Așteptăm persoane dedicate și motivate, care îndeplinesc condițiile pentru a candida, pe următoarele posturi:
– 2 posturi ofițer de poliție la Serviciul Comunicații și Informatică;
– ⁠2 posturi ofițer de poliție la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice;
– 1 post ofițer de poliție la Serviciul Investigații Criminale- Combaterea Infracțiunilor Informatice;
– ⁠1 post de ofițer, sociolog, la Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității;
– ⁠1 post ofițer relații publice.
Pentru ultimele două funcții menționate, probele de concurs vor fi susținute în municipiul București, în locații care vor fi comunicate ulterior.
Până pe data de 5.07.2024 se pot depune dosarele pentru înscriere, exclusiv online, la adresele de e-mail menționate în anunțurile de pe site-ul https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. .
Proba psihologică va fi programată în funcție de înscrieri și va fi postată pe site, iar proba scrisă este în 20.07.2024 și/sau 27.07.2024.
Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare, dar și pentru a fi la curent cu orice informație despre etapele concursului, urmăriți în permanență portalul HUB de servicii publice la adresa: https://hub.mai.gov.ro., precum și site-ul https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs..

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .