Arad, Romania
20°
Clear

Interventie pompieri, pericol spital!

Interventie contracronometru a pompierilor aradeni,noaptea trecuta. Au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la o anexa din lemn,aflata in municipul Arad,cu risc de propagare la un spital privat aflat in vecinatate.
Mai multe autospeciale de interevntie,inclusiv una ptr salvare la inaltimi au fost trimise la fata locului.Incendiul se manifesta violent,pe toata suprafata de 50 metri patrati. Pompierii au reusit sa stinga focul rapid, fara ca acesta sa ajunga la spitalul din apropiere. Flacarile au distrus anexa in totalitate, dar si bunurile depozitate acolo. 9 geamuri ale spitalului privat au fost afectate de caldura degajata de incendiu

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .