Jardiniere de pe pasarela Mureșului, distruse!

În ultimele zile, mai multe jardiniere de pe pasarela Mureșului au dispărut, au fost vandalizate sau au rămas fără plante. Cu ajutorul camerelor de luat vederi, polițiștii locali l-au identificat pe tânărul care se face vinovat de aceste distrugeri  și care va răspunde pentru faptele sale. În acest sens, Primăria Municipiului Arad va sesiza Inspectoratul de Poliție al Județului Arad în vederea luării măsurilor sancționatorii ce se impun în astfel de situații și recuperării prejudiciului. Din păcate, nu este pentru prima dată când ne confruntăm cu astfel de situații în care mobilierul stradal, locurile de joacă sau zonele verzi sunt distruse de cetățeni certați cu legea, lipsiți total de respect pentru bunul public și pentru banii cetățenilor acestui oraș. Facem apel la spiritul civic al arădenilor ca în momentul în care surprind astfel de fapte sancționate prin amendă, dar și prin răspundere penală, să apeleze fără întârzire Dispeceratul DGPLA la numărul 0257-939, apel gratuit.

Comunicat de presă, Primăria Municipiului Arad

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .