Arad, Romania
21°
Fair

King’s Cross – Crosul Regelui – ciclism și alergare

Ecostuff Romania te invită la un nou eveniment sportiv, King’s Cross – Crosul Regelui, destinat iubitorilor de mountain bike și alergare, în 25-26 Mai 2024, la Petriș, în județul Arad, la poalele Munților Zărandului.

Înscrierile pentru King’s Cross, se pot face până Vineri, 24 Mai, ora 12.00 online și la fața locului, în limita locurilor disponibile. Doritorii se pot înscrie aici: https://kingscross.ecostuff.ro/inscrieri

Sâmbătă, 25 Mai, pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de 45,5 km, cu aproximativ 1000 de metri diferență de nivel. Traseul cuprinde ca punct central Cota Zero, de unde se intră pe traseul de creastă al Munților Zărandului cu vârfurile Ianăș – Cucuietu – Tufari – Omeag. Aici începe coborârea spre Roșia Nouă și înapoi la Petriș, la linia de sosire. Până la Cota Zero se urcă pe drumuri forestiere spectaculoase, pe un traseu de 20 de km, trecând și prin Almășel, în județul Hunedoara. Duminică, 26 Mai, alergătorii au de ales între două trasee de 6 si respectiv 12 km, scurte, dar solicitante. Primul are 200 metri diferență de nivel iar al doilea este de fapt primul parcurs a doua oară în sens invers – cu 400 metri diferență. Avem pregătite urcări și coborâri, pământ și zone cu pietre, poteci prin pădure și drumuri pe culmea dealurilor.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://kingscross.ecostuff.ro/ sau pe Facebook – https://www.facebook.com/events/699825562039481

Evenimentul este organizat de Ecostuff Romania în parteneriat cu Primăria Comunei Petriș.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .