Pompierii militari arădeni au salvat o pisică căzută într-o fântână adâncă de 13 metri

Astăzi, în jurul orei 12:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare pentru a salva o pisică căzută într-o fântână din curtea unei gospodării din localitatea Horia.
Pentru salvarea ei, pompierii au utilizat accesoriile din dotarea autospecialei și au coborât în fântâna adâncă de peste 13 metri, reușind să o aducă la suprafață în siguranță.
Nu știm a câta viață și-a sărbătorit-o, însă a fost clar că a avut parte de mult noroc. Pompierii au fost extrem de atenți și dedicați în timpul intervenției, demonstrând încă o dată că nu există misiuni prea mici sau prea neînsemnate pentru ei.
Pisica a fost redată stăpânului, acesta fiind și cel care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .