Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Premieră în România – un avion va fi transformat în restaurant

Avionul, garat doi ani de zile in incinta Aeroportului din Arad, a fost transportat, pe bucati, la aerodromul din Siria. In cel mult doua luni va fi transformat in restaurnt. Dan Cojocaru, proprietar “Pe aceasta usa, unde urcau pilortii, vor urca clentii. In fata va fi o terasa si scari, pentru ca restaurantul va fi ridicat 220 m de la sol.” Pe una dintre aripile aparatului de zbor va functiona o terasa exclusivista, unde vor fi primiti doar clientii cu brevet de zbor. Aparatul de zbor a fost fabricat in 1981, in Olanda si avea motoare Rolls Royce. La vremea lui, era un avion de top. Acum, dupa ce a scapat de casare, el va fi reamenajat din temelii. Aici se vor servi bucate romanesti, dar rețetele rămân, deocamdata secrete. In cel mult doua luni, restaurantul – avion ar trebui sa fie functional.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .