Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Pretinsul predicator trimis în judecată pentru violarea a trei dintre fiicele sale

După aproape 4 luni de cercetări, procurorii din Ineu lau trimis in judecată pe aşa zisul predicator din Arâneag, sub acuzaţia de viol in formă continuată. Anchetatorii au stabilit că, in perioada 2007  2023 acesta şia abuzat sexual trei dintre fiicele minore,  prin constrângeri fizice si psihice.. Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fetele sale, majoră acum şi mamă la rândul ei, a hotărât să îl reclame. Se temea că celelalte două surori mai mici ar putea cădea şi ele pradă tatălui incestuos. Aşa a ieşit la iveală faptul că aceasta a şi rămas însărcinată cu tatăl ei, pe când avea 13 ani şi a fost nevoită să facă avort. Barbatul de 48 de ani se află încă din luna februarie în arest preventiv.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .