Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Protest spontan la Agenţia de mediu

Aproximativ 35 de angajati au sistat activitatea cu publicul, timp de doua ore, intre 10 şi 12. Sunt nemulţumiţi că salariile lor sunt şi cu 2500 de lei mai mici, decât ale colegilor din ţară. Ei cer, aşadar, egalizarea salarizării la nivel naţional.  “ Avem aceleaşI atribuţii, întocmim aceleaşi acte, de ce să luam cu 15 sau 17 la sută mai puţin la salarii?”, spune o sindicalistă. Arădenii care au avut treabă la Agenţia de mediu in aceast interval nu au putut depune nici un document. Săptamâna viitoare, va fi organizat, la Bucureşti, un protest la care vor participa delegţi ai Agenţiilor de mediu din întreaga ţară.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .