Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

Puncte temporare de trecere a frontierei în ziua alegerilor

4 puncte provizorii de trecere a frontierei au fost deschise , astăzi, pentru ca românii cu dublă cetăţenie, română si maghiară, să poată ajunge in Ungaria, mai uşor. Şi pe teritoriul statului vecin au loc alegeri europarlamentare, asa ca românii cu dublă cetaţenie pot vota europarlamentarii maghiari, dacă doresc. Politistii de frontieră au deschis asadar puncte temporare de trecere a frontierei la Nadlac lll, Variaşu Mic, Grăniceri şi Iermata. Cei care au optat sa treacă graniţa pentru a vota spun că vor un parlament european mai bun, care să se ocupe de problemele lor.
Comunicat Inspectoratul General al Poliției de Frontieră
La solicitarea autorităților maghiare, în cursul zilei de duminică, 9 iunie 2024, în contextul desfășurării alegerilor si de pe teritoriul statului vecin, în intervalul orar 07.00 – 20.00 (ora României), punctul temporar de trecere a frontierei Beba Veche (jud Timiș) și cele 10 comuncații rutiere deschise ocazional de la frontiera comună cu Ungaria (Nădlac III, Grăniceri, Variașu Mic și Iermata – jud. Arad; Roșiori, Voievozi și Cheresig – jud Bihor; Horea, Peleș și Bercu – jud. Satu Mare) vor fi deschise traficului transfrontalier. Acestea sunt destinate tranzitării frontierei de către persoanele domiciliate în zona adiacentă.
La nivelul Inspectoratelor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Timisoara, Oradea si Sighetu Marmației au fost dispuse măsuri pentru desfășurarea cu operativitate a activității de verificări la frontieră.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .