Arad, Romania
23°
Clear

Razie in gara

Polițiștii Serviciului Județean Poliție Transporturi au desfășurat o acțiune, împreună cu polițiștii de ordine publică, ai Biroului Rutier, jandarmi arădeni și polițiști locali.
Activitatea s-a desfășurat în ziua de 23 aprilie a.c., în incinta gării C.F.R. Arad și a zonei adiacente.
Au fost legitimate 64 de persoane, și verificate 37 de autovehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.900 de lei.
Exemplu: în incinta gării a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din Păuliș, asupra căruia a fost găsită o substanță necunoscută, ambalată, a cărui proveniență nu a putut fi verificată.
Substanța a fost ridicată în vederea expertizării, urmând a fi luate măsurile legale.
Acțiunile polițiștilor de la transporturi au ca scop impunerea ordinii și liniștii publice în incinta și zona gărilor din municipiu și județ.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .