Călătorului îi şade bine cu drumul, dar, când vine vorba să facă un popas, ca să-şi aline foamea, are acum şansa să aleagă un restaurant de tranzit, cu meniuri de mare clasă, dar la preţuri decente. S–a deschis GRILL HOUSE & SHOP, pe DN7, la coborârea de pe autostradă, 800 m către Arad. Un concept menit să atragă gurmanzi de pretutindeni, deschişi la experienţe culinare unice. Restaurantul are o vitrină asistată, cu mâncare gătită, ciorbe, preparate calde, garnituri şi salate. Ceea ce atrage însă privirea, este vitrina cu carne crudă pentru grill, de unde clienţii pot alege bucata potrivită, pe care mâinile dibace ale bucătarului o vor transforma într-un preparat savuros. Şi cum altfel, de vreme ce bucătarii au experienţă internaţională, unul dintre ei, de cinci ani în restaurante din Dubai. Marian Lucaş, proprietar “Ne dorim perfecţiune în arta culinară. Avem şansa de a deţine şi un abator, aşa că măcelarii se vor plia pe nevoile bucătarilor. Căutăm gustul unic al unui grill care să îi facă pe călători să revină iar şi iar. Va fi ceva unic, de referinţă, ce numai aici vor găsi, o mâncare pentru suflet”. Din vitrina cu carne proaspătă, venită direct din fermă, clienţii pot cumpăra carne de vită şi porc şi pentru acasă. La plecare, pot alege, din magazinul alimentar, produse tradiţionale, cum ar fi pita de Pecica. Restaurantul are şi o parcare de 80 de locuri, securizată, pentru camioane mari, care este dotată cu duşuri şi toalete. Alte 70 de locuri de parcare sunt rezervate maşinilor mici. Peste un million de euro au fost investiţi în acest concept. Mai exact, vorbim de un restaurant de tranzit, la standardele unui restaurant de lux, însă la preţuri accesibile.