Arad, Romania
21°
Fair

UPDATE 3 Șiria: Bancomat aruncat în aer! 200 de mii de lei au fost furați din bancomatul aruncat în aer

Update 3! 200 de mii de lei au fost furați din bancomatul aruncat în aer. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.
Update 2 ! Anchetatorii au aflat că atacatorii au folosit o metodă nouă pentru a sparge bancomatul: cu gaze, și nu explozibil. Astfel, doar carcasa bancomatului a fost distrusă, nu și cutiile cu bani aflate în interior. Geamul de lângă bancomat este spart, cel mai probabil, pe acolo au pătruns atacatorii,pentru a amplasa tuburile cu gaz. În urma exploziei, s-a declanșat un incendiu iar firma de pază a fost alertată și a anunțat la 112. Deși camerele de supraveghere instalate în zonă de către Primărie au fost dezactivate, alte camere, private, ale agenților comerciali sau ale locuitorilor au rămas funcționale. Pe acestea le cercetează acum anchetatorii pentru a afla cum au acționat atacatorii. Polițiștii spun că au fost cel puțin 2 atacatori care purtau cagule și mănuși. Paguba, doar pentru distrugerea bancomatului, se ridică la 10 mii de euro.
Update 1! Bancomatul este amplasat în centrul localității Șiria, lângă un parc. În zonă nu sunt locuințe iar camerele instalate de Primărie în zonă nu funcționează, semn că, cel mai probabil, atacatorii și-au pregătit lovitura și le-au dezactivat.
În dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria.
A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului.
Revenim cu detalii.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .