Arad, Romania
20°
Clear

Steagul Uniunii Europene proiectat pe clădirea Primăriei

Joi seara, steagul Uniunii Europene a fost proiectat pe clădirea Palatului Administrativ.  În acest fel, Aradul s-a numărat printre cele peste 60 de orașe din Europa și zece din România unde s-a desfășurat această acțiune cu dublă semnificație: celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Europei  și totodată începerea numărătorii inverse cu o lună înainte de alegerile europene. Arcul de Triumf din Paris, Colosseumul din Roma, Arcul de Triumf și Palatul Victoria din București,  Piața Centrală din Bruxelles, Podul Samuel Beckett, clădirile Parlamentului Național din Dublin, Primăria din Vilnius, Fortul St Angelo din Valletta, Palatul Prezidențial din Bratislava sau Piața Cibeles din Madrid s-au numărat printre cele mai importante repere arhitecturale din UE care au fost iluminate,  iar pe unele dintre ele a fost proiectat și motto-ul campaniei instituționale a Parlamentului European: „Folosește-ți votul. Sau alții vor decide pentru tine”. În România, au mai fost iluminaate clădirile primăriilor din orașele Buzău, Craiova, Constanța, Pitești, Timișoara, teatrul din Galați, Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin și o serie de clădiri din Cluj. Steagul Uniunii Europene va mai fi proiectat și în această seară pe clădirea Primăriei Arad.

Comunicat de presă, Primăria Municipiului Arad

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .